PRZYGOTOWANIE (wersja podstawowa)
Dodaj 2 miarki proszku czekoladowego do kubka, wymieszaj z odrobiną gorącej wody i uzupełnij gorącym mlekiem. Gotowe!
SKŁADNIKI
Cukier, odtłuszczone MLEKO w proszku, masło kakaowe (23%), syrop glukozowy, białko MLEKA, zagęszczacz (E407), stabilizator (E451), środek przeciwzbrylający (E341ii, E551), sól, aromat
PRZECHOWYWANIE
Przechowuj w suchym miejscu, chroń przed światłem słonecznym. Po otwarciu zużyj w ciągu 4 tygodni. Uszczelnij po każdym użyciu i przechowuj w chłodnym, suchym miejscu.
O CHOCOLATE ABYSS
Chocolate Abyss to marka dekadenckiej czekolady, która urzeka bogactwem smaku i wysokim udziałem kakao. Doskonała do przygotowania aksamitnej gorącej czekolady. Jest uwielbiana zarówno przez młodszych, jak i starszych. Możesz zrobić z nią tak wiele! Serwuj jako klasyczną czekoladę na gorąco lub wykorzystaj jako część przepisu ulubionego gorącego napoju. Sprawdzi się też w przygotowaniu mokki oraz czekolady mrożonej. Szerokie zastosowanie sprawia, że doskonale uzupełni menu lokalu gastronomicznego, biura oraz domu.
W zależności od preferencji wybierz czekoladę z udziałem 40% kakao i dodatkiem wanilii lub nieco słodszą wersję z 30% kakao, certyfikowaną Faitrade. W rodzinie Chocolate Abyss znajdziesz również delikatną w smaku, kremową białą czekoladę w proszku.